2015. július 10., péntek

Megnyitottunk!

A mai világ egyre szürkébb, élettelenebb. A szobákat ellepik a digitális kütyük, monitorok, tévék, rádiók, telefonok, táblagépek, és egyre jobban kiszorul otthonainkból az élet. De... akarjuk mi ezt? Ideje elvonulni a kertészetbe, venni pár növényt, és a szobákat ismét boldog, élettel teli hellyé varázsolni! De várjunk csak... hogy is kezdjük? Többek között ebben is szeretnénk segítséget nyújtani a modern idők elgépesedett embereinek.

Blogunk célja, hogy segítsünk visszacsempészni a természetet az otthonaitokba, és hisszük, hogy együtt újra sikerülhet a környezetünket egy boldog, élettel teli és szerethető hellyé varázsolni. Elsőre persze furcsán hangozhat, és biztos vagyok benne, hogy az olvasóink között igenis vannak és lesznek olyanok, akiknek azért csak csücsül pár teli cserép az ablakában, de persze ti se csüggedjetek, nektek is szolgálunk majd érdekességekkel :)

Vegyél pár növényt, készítsd el saját kaspóidat, díszítsd ki a cserepeidet, készíts növénysarkot, dobd fel hangulatvilágítással... Jól hangzik, nem? És nem is olyan nehéz! Csak látogass minket rendszeresen, és a Te szobád is egy kopár dobozból egy falat természetté válhat!

Belevágtál? Miért titkolnád? Mutasd meg másoknak is az ötleteidet, oszd meg az olvasókkal a képeidet, és büszkélkedj velük a barátaidnak is! Ha a te szobád élettel teli, akkor bizony van mire büszkének lenned! 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése